Miksete

Sort By:  
KOMPAKTNA BLUETOOTH DJ MIKSETA Dvokanalna Bluetooth DJ mikseta u kompaktnom izdanju RMX-10 BT je kompaktna dvokanalna DJ mikseta, koja olakšava da se bežična muzika strimuje direktno na mikseti uz integrisani Bluetooth interfejs.
127.00€
Reloop RMX-10 BT (RMX-10 BT)
KOMPAKTNA BLUETOOTH DJ MIKSETA Dvokanalna Bluetooth DJ mikseta u kompaktnom izdanju RMX-10 BT je kompaktna dvokanalna DJ mikseta, koja olakšava da se bežična muzika strimuje direktno na mikseti uz integrisani Bluetooth interfejs. Ugrađeno Bluetooth povezivanje Na ovaj način je moguće koristiti pametni telefon ili tablet kao izvor za sviranje i rutirati signal kroz miksetu. Bluetooth signal se može rutirati na oba kanala. Krosfejder od 45 mm i dva glatka linijska fejdera Pored toga, krosfejder od 45 mm se može zameniti a glatki linijski regleri čine miksovanje udobnijim. Channel strips sa tropolnim ekvilajzerom i podešavanjem gejna Svaki kanal ima individualnu kontrolu gejna i tropolni ekvilajzer koji podiže ili spušta frekvencije na 100 Hz, 1 kHz i 10 kHz. 6.3 mm izlaz za slušalice i ulaz za mikrofon RMX-10 BT ima ulaz od 6.3-mm za mikrofon sa odvojenim podešavanjem jačine tona, kao i izlaz za slušalice od 6.3-mm sa podešavanjem jačine tona i cue-mix funkcijom. Robusna metalna konstrukcija Master izlazna jačina se može pratiti preko LED indikatora nivoa. Čvrsta konstrukcija koja štedi prostor je izrađena od metala. RMX-10 BT Dvokanalna Bluetooth DJ mikseta kompaktnog dizajna Bluetooth povezivanje: bežična muzika koja se strimuje direktno na Vašu miksetu Robusna metalna konstrukcija koja štedi prostor Karakteristike Dvokanalna Bluetooth DJ mikseta u kompaktnom izdanju Ugrađeno Bluetooth povezivanje: bežična muzika koja se strimuje za Vašeg telefona ili tablet direktno na Vašu miksetu Fleksibilni Bluetooth rutiran na oba kanala Zamenjivi krosfejder od 45 mm i dva glatka linijska fejdera za miksovanje Channel strips sa tropolnim ekvilajzerom i podešavanjem gejna Izlaz za slušalice od 6.3 mm sa kontrolom jačine zvuka i cue mix funkcijom Ulaz za mikrofon od 6.3 mm sa kontrolom jačine zvuka Master signal LED level chains Robusna metalna konstrukcija koja zauzima jako malo prostora Tehnički podaci Napajanje: AC 100 - 240V, 50/60 Hz Potrošnja struje: 3.5W Frekventni opseg: 20 Hz - 20 kHz Ulazi: 2x Phono RCA, 2x Line RCA, Mic TS, 1x Bluetooth In Izlazi: Master RCA, Rec RCA, slušalice 6.3 mm džek EQ opseg na 100 Hz, 1 kHz, 10 kHz Dimenzije: 180 (š) x 260 (d) x 70 (v) mm (potenciometri: 21.5 mm) Težina: 1.72 kg Uključena dodatna oprema: Kabl za napajanje i uputstva za upotrebu.

KOMPAKTNA BLUETOOTH DJ MIKSETA Dvokanalna Bluetooth DJ mikseta u kompaktnom izdanju RMX-10 BT je kompaktna dvokanalna DJ mikseta, koja olakšava da se bežična muzika strimuje direktno na mikseti uz integrisani Bluetooth interfejs.
127.00€
Per Page      1 - 1 of 1
  • 1